Wingsurfen

Published Mar 02, 21
6 min read

Kitesurfschool

Actie: vroegboekkorting tot en met , 3daagse groep cursus kitesurfen nu met 100,- korting voor 199,- All-in. Kitesurfen is één van de meest spectaculaire sporten van het moment. Na 3 á 4 kitesurflessen op zee ben je al in staat om met je eigen kitesurfset op pad te gaan. Het grote voordeel van kitesurfles op zee bij kitesurfles.

Niets is mooier dan de vrijheid die je ervaart wanneer je eenmaal op je board staat tijdens je kitesufles, of misschien wel tijdens een sprong in de lucht zweeft. Kitesurfles . nl staat voor jou klaar met een gemotiveerd team van goed opgeleide IKO kitesurfles leraren - kitesurfles voor kinderen. Ga naar de Kitesurfles cursussen Kitesurfen kan gevaarlijk zijn, echter met de juiste materialen en kitesurflessen is kitesurfen een veilige sport.

Kitesurfles

Bij alle kitesurfcursussen ontvang je een wereldwijd erkend kitesurfdiploma. Dit betekent dat je in praktijkgerichte kitesurflessen de sport stapsgewijs onder de knie krijgt. Ga naar de Kitesurfles kitesurflessen. Bij de kitesurfschool zijn alle benodigde kitesurfles materialen inbegrepen; waaronder vliegers, boards, pakken, trapezes, handschoenen & schoentjes. We geven de kitesurfles met de nieuwste kitesurfmateralen van Cabrinha.

Ga naar de Kitesurfles kitesurflessen. We geven de kitesurflessen op onze vaste locatie in Scheveningen Den Haag ter hoogte van Strandtent 'De Staat'. Hier geven we kitesurfles op een breed strand bestemd als kitesurflesgebied waar enkel cursisten mogen kitesurfen. Dit in tegenstelling tot en met vele andere andere locaties waar de kitesurfers door de lessen heenvaren en het erg druk is.

Wing Surfen Leren

Neem gerust familie en vrienden mee, deze kunnen met een hapje en drankje vanaf de strandtent alle kitesurflessen goed bekijken. kitesurfen leren. Onze kitesurfles locatie is goed bereikbaar met ov en parkeren is er tot en met 18. 00 gratis. Mochten de omstandigheden niet goed zijn, kunnen we uitwijken naar 1 van de alternatieve kitesurfles locaties - wing foilen.

Reserveren is eenvoudig door het Reserveringsformulier in te vullen. Vul voor reserveringen direct het aanvraagformulier in, zodat wij alle gegevens bij elkaar hebben. Wij zullen je dan zo snel mogelijk inplannen en bevestigen. Indien je nog vragen hebt, vul dan het contactformulier in of bel 06 20 234 234.

Kitesurfles

De prijzen zijn per persoon en inclusief BTW en materiaal - kitesurfen leren. De tijden zijn inclusief omkleden. De prijzen van meerdere lessen zijn geldig bij aankoop in één keer vooraf of na de eerste les. kitesurfles voor kinderen. De cursusprijs voor privé kitesurfles of met 2 personen komt ongeveer op hetzelfde uit, omdat je bij privéles minder lessen nodig hebt om het te leren.

Op de volgende punten moet je altijd letten wanneer je veilige en goede kitesurflessen wilt volgen. Niet elke kitesurfschool heeft veiligheid & kwaliteit hoog in het vaandel staan. kitesurfen leren. Let erop dat kitesurfscholen zijn gecertificeerd volgens de leidende keurmerken: IKO/ VDWS/ NKV. BLOW Kitesurfschool is gecertificeerd als 1 van de 6 IKO kitesurfcenters van Nederland.

Kitesurf Lessen

Doordat ze jarenlange ervaring hebben in het lesgeven kunnen ze zowel de theorie als de praktische oefeningen duidelijk overbrengen (kitesurfschool). Ga na hoe groot de groepen zijn in een kitesurfles? BLOW Kitesurfschool hanteert maximaal 3 cursisten per kitesurf leraar in een groep om de veiligheid en kwaliteit van een kitesurfles te handhaven - Is kitesurfen veilig.

Een kitesurfschool behoort altijd goed onderhouden en nieuw materiaal te gebruiken tijdens al haar kitesurflessen (leren kitesurfen). De kans op ongevallen zijn groter naarmate ouder materiaal wordt gebruikt. BLOW vernieuwd 2 a 3 keer per jaar alle kites en barren zodat we altijd met het nieuwste materiaal werken. Tijdens het seizoen wordt er om de paar dagen al het material gechecked door de instructeurs van BLOW.

Kitesurfles In Nederland

-Is de kitesurfschool na afloop van de kitesurfles nog beschikbaar voor verder advies?-Hoe goed staat de school bekend en wat is de reputatie van de kitesurfschool?-Hoe zit het met certificering, wanneer krijg je je IKO certificaat? Net als bij snowboarden is het fijn om te beginnen op een blauwe piste zonder hobbels en stijle hellingen.

Daarom geeft BLOW kitesurfles op de Zandmotor in Kijkduin. In deze lagune hoef je geen rekening te houden met ruwe golfslag en stroming zodat je 100% kan focussen op je board & kite. Mocht je toch een keer je board kwijt zijn dan kan je door het ondiepe water lopen en je board weer gemakkelijk terugvinden (kitesurfles voor kinderen).

Foil Kiten

Wij hebben een kitesurf winkel in Scheveningen! Daar kunnen wij jou helpen met de aanschaf van jouw nieuwe kitesurf materiaal. Kom eens bij ons langs en laat je adviseren over alle mogelijkheden. Je krijgt antwoord op al je vragen waar je nog geen antwoord op hebt, zoals welk model en welke maat kite het beste bij jou past.

Altijd al eens staand op een surfplank met behulp van een vlieger over het water willen schieten? Ga dan eens kitesurfen! Maar let op: kitesurfen is gevaarlijk. Met deze kitesurf-belevenis leer je op een snelle, goede en veilige manier kennismaken met het kitesurfen, onder begeleiding van kundige instructeurs. Heb jij er altijd al van gedroomd om de zeewind door je haren te voelen en staand op een surfplank over het water te schieten? Dan moet je beslist eens gaan kitesurfen.

Leren Kitesurfen

Kitesurfschool Leerkitesurfen.eu

Jan van Den Doemstraat 22, 3515 XR Utrecht, Nederland
+31615563598
Kitesurfles Voor Kinderen

En dat kan ook in Nederland! Maar pas op: kitesurfen is een geweldige sport om te doen, maar ook gevaarlijk. Het valt onder de zogeheten extreme sports. Daarom doe je er verstandig aan om eerst lessen te volgen. Met deze kitesurf-belevenis ga je niet alleen kitesurfen, maar krijg je lessen waarin de veiligheid steeds voorop wordt gesteld.

Foil KitenKitesurf Lessen

Deze kitesurf-belevenis vindt plaats in Zandvoort aan Zee. Het kan er heel druk zijn, maar je lest op een vrij stuk strand waar maar weinig kitesurfers komen. kitesurfles. Dat is belangrijk voor je veiligheid en voor de concentratie op de les. De instructeurs hebben vele jaren ervaring opgedaan bij verschillende scholen.

Wing Foilen

Maak kennis met één van de snelst groeiende watersporten op het geweldige Gran Canaria. Een team van betrokken en ervaren instructeurs zullen je uitstekend begeleiden tijdens je eerste kennismaking met deze spannende sport. Veiligheid is erg belangrijk en er wordt alleen les gegeven bij veilige wind condities. Gran Canaria is een klein eilandje in de Atlantische oceaan met meer dan 60 kilometer aan strand! Het eiland is ideaal voor kitesurfers omdat er een regelmatige toestroom van goede wind aanwezig is.

Kitesurfen LerenFoil Kiten

Level 1: Dit niveau duurt 3 dagen (2 uur per dag) Level 2: Dit niveau kan je behalen na level 1 en duurt nog 2 dagen (2 uur per dag) Level 3: Dit niveau begint na level 1 en 2 en kan in feite oneindig duren ✔ Begintijd bij kitesurfen is afhankelijk van de wind.

Kitesurfschool

00 & 12. 00✔ Je wordt opgehaald bij je hotel✔ Start met een warming up✔ Tussendoor is er tijd voor een snack (energie reep) en water (inclusief)✔ Kitesurfen duurt 4 – 5 uur inclusief instructie & hotel pick up✔ Na afloop wordt je weer afgezet bij je hotel De tijd van je pickup is afhankelijk van de wind.

Wing FoilenKite Foilen Leren


00 en 12. 00. De groepen zijn tot maximaal 4 personen om ervoor te zorgen dat iedereen de begeleiding krijgt die hij/zij nodig heeft - kitesurfen leren. Er wordt begonnen met een korte theorie (incl. veiligheid) en daarna een warming up. Na afloop van deze 5 daagse cursus beschik je officieel over level 1 & 2 van kitesurfen.

More from Watersport webshop

Navigation

Home

Latest Posts

Wingsurfen

Published Mar 02, 21
6 min read